úterý 28. srpna 2007

Jamboree (2)


A program nám začíná - od soboty 28.7

Hned ráno začíná zahajovací ceremoniál. Vlajky, promluvy-princ William, náčelník skautů v Anglii, organizátor Jamboree..., písničky, taneční vystoupení, představení Anglie, Skotska, Walesu a Severního Irska, hymna Jamboree, scénky....

Odpoledne proběhlo zahájení pro český kontingent v Krčmě alias Czech Lion. Tak trochu jsme se poznali i s jinými účastníky ze zbytku republiky, představil se nám tým kontingentu a krčmy, zahráli jsme si hru s rodinami a dostali jsme zdarma půl litru Greny :-)

Večer byl koncert, ale pro mě ne moc záživný, tak jsme s Pájou radši navštívily Indonézský expostánek.

V neděli jsme měli jít do World Village, ale nebyla ještě připravená, tak nám Citron (vůdce Jamoddílu) řekl pár pravidel a prošli jsme si HandBook. A pak jsme měli volno.

V pondělí jsme jeli na aktivitu Starburst - pomoc místní komunitě. Naše skupinka trhala na louce kytky, které vadí koním při pastvě a ještě jsme vyklízeli v lese obaly od stromů, které už vyrostly a obaly od nich odpadly... večer jsme měli vystoupení s písničkou Pohár a kalich a scénkou k ní. A ještě jsme plnili Challenge 100 - 100 úkolů, které jsme měli jako Jamoddíl splnit. Byly celkem lehké, ale to množství to ztěžovalo. Ale my jsme to zvládli. Dokonce jako druzí (po Američanech)

Žádné komentáře: